Schuurwerk
Renovatie

Meubels ontlakken

We ontlakken meubels in opdracht van bedrijven zoals interieurbouwers, meubelmakerijen en meer. Maar ook de particulier helpen we met het ontlakken van meubels. Overigens zijn meubels bij Pino een ruim begrip. We ontlakken meubels als kasten, stoelen en tafels, maar ook deuren, luiken, houten panelen en complete winkelkasten. Maak direct een afspraak voor uw project.

Meubels ontlakken

Wat we kunnen ontlakken

Zo’n beetje elk demontabel houten meubel of onderdelen kunnen we voor u ontlakken. Welke methode we daarbij gebruiken hangt af van uw wensen en het materiaal. Bij Pino ontlakken we meubels door ze te logen, ontlakken, stralen of schuren. Waar nodig voeren we kleine reparaties uit.

Logen
Een zachte manier om uw meubels zonder druk uit te oefenen te ontlakken. Dit gebeurt in een bad met loog. Meubels logen is niet geschikt voor alle hout- en verfsoorten.

Ontlakken
Een manier om uw meubel in een bad te ontlakken. Geschikt voor houtsoorten en verfsoorten die met logen niet schoon te krijgen zijn.

Stralen
Meubels van lak of verf ontdoen door ze te zandstralen. Hiermee worden meubels snel ontdaan van lak en oneffenheden.

Schuren
Van oudsher een gebruikelijke manier om meubels te ontlakken. Deze tijdrovende vorm van ontlakken is bijvoorbeeld geschikt voor delicate objecten.

Na het ontwaken meubels spuiten

Spuiten

Het ontlakken van meubels duurt gemiddeld 1 week. Als de lak verwijderd is, kan uw meubel weer voorzien worden van een nieuwe afwerklaag. In onze meubelspuiterij spuiten we uw meubels in prachtige kleuren. Met strak spuitwerk zien uw meubels er weer als nieuw uit. Wilt u meer informatie over het ontlakken of spuiten van uw meubels. Neem vrijblijvend contact met ons op.